Collegetour

Fietsstimulering

Wil je met jouw organisatie aan de slag met fietsstimulering? Een steentje bijdragen aan de klimaatdoelstellingen? En tegelijkertijd de vitaliteit en gezondheid van jouw medewerkers verbeteren? Meld je dan aan voor de digitale collegetour Fiets van Noord-Veluwe Bereikbaar en maak in drie sessies een op maat gemaakt fietsplan, klaar om uit te rollen in jouw organisatie. 

Is de digitale collegetour fiets wat voor jou? 

De collegetour fiets is exclusief voor organisaties uit de regio Noord-Veluwe. Het maakt niet uit in welke branche je zit, of je nu 50 of 5000 medewerkers hebt of waar je ambitie ligt; als je jouw medewerkers wilt supporten om vaker op de fiets te stappen, dan is deze collegetour geschikt voor jou! 

Wat kun je verwachten?

Drie keer twee uur college gedoceerd door zeer ervaren praktijkmensen. Na afloop heb je een op maat gemaakt fietsplan dat je direct kunt toepassen in jouw organisatie. Je leert over het belang van visie, beleid, fiscaliteiten, voorzieningen, communicatie en gedrag. 

Wat is jouw investering?

Onze collegetour fiets bieden wij je volledig gratis aan. De enige investering van jou is actieve en enthousiaste aanwezigheid bij de digitale colleges. Naast leren van onze eigen experts bouw je ook aan je netwerk en leer je hoe andere werkgevers fietsstimulering aanpakken.

Data van de digitale collegetour

Zodra je je hebt aangemeld ontvang je een link waarmee je de digitale colleges kan volgen. De data stemmen we in overleg met de deelnemers af.

College 1: visie en beleid
College 2: omgeving en voorzieningen
College 3: mens en gedrag

Elk college duurt ongeveer 2 uur. Naar wens geven we de colleges achter elkaar – of verspreid op verschillende dagen.

Wie zijn jouw docenten?

Tako de Jong

Docent mobiliteitsbeleid

Werkt als mobiliteitsmakelaar voor Noord-Veluwe Bereikbaar

Fons Dammers

Docent mobiliteitsbeleid

Werkt als mobiliteitsmakelaar voor Noord-Veluwe Bereikbaar

Varsha Beun

Docent gedrag

Werkt als gedragsexpert bij &Morgen

Tour je mee?

Wil je jouw medewerkers aankomend voorjaar ook een duwtje in de rug geven?
Start dan nu met het opstellen van je fietsplan! In de digitale collegebanken is plek voor maximaal 10 personen.