Noord-Veluwe op de Fiets

mei 06

Aan de slag met fietsstimulering binnen jouw organisatie? Doe mee met Noord-Veluwe op de Fiets! De fietscampagne maakt gebruik van het internationaal succesvolle fietsprogramma Love to Ride, waar medewerkers, afdelingen en organisaties fietschallenges kunnen aangaan en mooie prijzen kunnen winnen.

Hoe ziet de campagne eruit?

Noord-Veluwe op de Fiets heeft een fietscommunity op het platform van Love to Ride. Hier zie je precies hoe jouw organisatie ervoor staat: hoeveel kilometer jullie fietsen, hoeveel CO₂ jullie verbranden en welke medewerker de beste fietser van de maand is. Bovendien staat iedere maand in het teken van een fietsthema, met uitdagende fietschallenges. Dat is niet alleen leuk om te doen, jouw medewerkers kunnen er ook nog mooie prijzen mee winnen!

Daarnaast is een e-bikeprobeerpool ook onderdeel van het pakket. Hoe weten jouw medewerkers immers wat er zo fijn is aan een e-bike als ze het niet kunnen proberen? Met een positieve ervaring op zak, geef je jouw medewerkers een extra (elektrisch) duwtje in de rug.

Maar voordat je start met dit complete fietspakket, bekijken we uiteraard eerst het fietspotentieel van jouw organisatie. Met een postcodescan analyseren we de kansen en uitdagingen. Zo kunnen we je een passend advies geven voor een campagne op maat.

Wat is het concrete aanbod?

Als je met jouw organisatie meedoet aan de activeringscampagne van Noord-Veluwe op de Fiets, ontvang je in elk geval:

 • Een starterskit met flyers, posters en digitale content;
 • inzicht in de fietspotentie van jouw organisatie;
 • een bedrijfsprofiel op de fietscommunity Love to Ride waar iedere medewerker kan meedoen
 • een jaarkalender met fietsacties;
 • verschillende fietschallenges;
 • een e-bikeprobeerpool;
 • begeleiding van onze fietsregisseur;
 • een mooie (lease)aanbieding voor een eigen e-bike.

Daarnaast draag je met deze campagne ook bij aan een fijne en gezonde omgeving, met stevige CO₂-reductie. En natuurlijk trappen je medewerkers zich fit en fris!

Wat wordt er van mijn organisatie verwacht?

Noord-Veluwe Bereikbaar ziet graag zoveel mogelijk werknemers op de fiets. Daarom ondersteunen wij werkgevers met deze regionale campagne. Wat er dan nog van jouw organisatie verwacht wordt? Enthousiasme en commitment voor de fiets. Samen met jou maken we de campagne passend bij jouw organisatie, en vragen we een bijdrage voor de prijzenpot en de e-bikeprobeerpool.

Hoe doe ik mee?

Klaar om aan de slag te gaan met fietsstimulering? Meedoen is heel eenvoudig!

 1. Laat ons weten dat je interesse hebt in de fietscampagne via onderstaande button.
 2. Wij nodigen je uit voor een eerste intakegesprek met verdere toelichting op de campagne.
 3. Nog steeds enthousiast? Dan mag je het deelnameformulier tekenen en kunnen we van start!
Wist je dat fietsende medewerkers fitter en productiever zijn? Daarnaast draagt fietsstimulering bij aan duurzame mobiliteit en een verbetering van de bereikbaarheid in de regio.
Sanne BonekampFietsregisseur

Noord-Veluwe op de Fiets is een integraal fietsprogramma uitgevoerd door: &Morgen (mobiliteitsadvies), rij2op5 (fietscampagne coördinatie en communicatie), Love to Ride (fietscommunity platform en app) en De Boom en Het Meer (going easy e-bike reserveringssysteem en e-bike aanbod).

Meer informatie?

Laat hier je gegevens achter en onze mobiliteitsmakelaar Tako de Jong neemt zo snel mogelijk contact met je op!