Nationale Fiets naar je Werk Dag

sep 16
DSC01798
16/09/2021

Fiets naar je Werk Dag startschot voor fietscampagne bij Noord-Veluwse bedrijven

Op donderdag 16 september is de landelijke Fiets naar je Werk dag. Bakkerij Schuld uit Elburg en 2 Sisters Storteboom uit Putten grijpen dit moment aan om te starten met de regionale fietscampagne van Noord-Veluwe Bereikbaar.

Noord-Veluwse bedrijven starten vandaag

Bakkerij Schuld uit Elburg

Op 16 september is bij Bakkerij Schuld het officiële startschot gegeven voor de fietscampagne ‘Noord-Veluwe op de Fiets’. Wethouder Henk Wessel van de gemeente Elburg, en tevens bestuurlijk verantwoordelijke voor de werkgeversaanpak van Noord-Veluwe Bereikbaar, was hierbij aanwezig.

Fietsambassadeurs Jacobine en Hendri werden vandaag in het zonnetje gezet. Zij nemen de komende weken, samen met hun collega Aart die niet aanwezig kon zijn vandaag, hun collega’s op sleeptouw. Ook de splinternieuwe elektrische Van Moof-fiets zorgde voor fietsvreugde; de komende tijd mogen medewerkers van Bakkerij Schuld deze e-bike uitproberen voor hun woon-werkritjes. Schuld: “We zijn trots op onze medewerkers en bieden ze graag wat extra’s.”

2 Sisters Storteboom uit Putten

Ook 2 Sisters Storteboom gaat op 16 september aan de slag met de campagne Noord Veluwe op de Fiets. “We ondersteunen de campagne om te fietsen van harte. Het is goed voor de gezondheid om te bewegen, maar ook levert het een bijdrage aan het milieu“, aldus Martine Onderdijk, Director Corporate Affairs/HR.

Storteboom gaat in eerste instantie digitaal van start met de campagne op vier locaties in de regio.

Naast de kick off bij Storteboom zijn ook goodiebags met informatie en leuke gadgets afgegeven bij bedrijven in de buurt.

Regionale fietscampagne

Noord-Veluwe Bereikbaar ondersteunt werkgevers om aan de slag te gaan met fietsstimulering. Bedrijven kunnen meedoen aan de regionale campagne ‘Noord-Veluwe op de Fiets’.  Via het digitale platform ‘Love to Ride’ ontvangen bedrijven online en offline tools om fietsen onder hun medewerkers te promoten. Op dit platform vind je onder andere fietschallenges, fotowedstrijden en winacties, en zie je ook hoeveel kilometers jouw medewerkers fietsen en hoeveel CO₂ zij samen besparen.

Doe je ook mee?

Stap jij ook op de fiets en ga je de uitdaging aan samen met collega’s? Laat ons weten dat je interesse hebt en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.

Doe ook mee!

Meer informatie of direct aan de slag? Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een eerste intakegesprek.