Inzicht in reisgedrag van medewerkers? Doe de Mobiliteitsscan!

mrt 28

Inzicht en aanknopingspunten duurzaam en vitaal reisgedrag van medewerkers

Wat is een mobiliteitsscan?

De mobiliteitsscan rekent de woon-werkafstanden en reistijden door van jouw medewerkers. Met deze informatie kun je bepalen hoeveel medewerkers duurzaam en vitaal naar het werk kunnen reizen en wat dit voor jouw organisatie kan opleveren, bijvoorbeeld in CO2-reductie en ziekteverzuim.

Wat levert een mobiliteitsscan op voor mijn bedrijf?

Een Mobiliteitsscan biedt werkgevers een gedegen startpunt om aan de slag te gaan met het mobiliteitsbeleid. De scan geeft inzicht in de potentie van het woon-werkverkeer van medewerkers en de impact van keuzes op thema’s die spelen in de organisatie.

Hoe werkt het aanvragen van een scan?

Heb je interesse in de scan? Neem dan contact op met de mobiliteitsmakelaar. Deze stuurt je de templates waarmee de scan kan worden uitgevoerd. Deze bestaat uit een postcodelijst en een digitale vragenlijst. Zodra de mobiliteitsmakelaar deze gegevens heeft ontvangen gaat deze voor je aan de slag met de uitvoering van de scan.

Voorwaarden

Iedere werkgever in één van de 7 regiogemeenten van de regio Noord-Veluwe en met meer dan 50 medewerkers kan de mobiliteitsscan kosteloos laten uitvoeren.

Ik heb de scan gedaan, en nu? 

De mobiliteitsmakelaar deelt alle inzichten uit de scan met je in een (digitale) afspraak. Ook heb je als werkgever een jaar lang 24/7 toegang tot de portal waarin je zelf aan de knoppen kunt draaien om de impact van mobiliteitskeuzes door te laten rekenen. Vervolgens bepalen we gezamenlijk de mogelijke vervolgacties.

Doe de scan!

Heeft jouw bedrijf meer dan 50 medewerkers? Kom dan in contact met de mobiliteitsmakelaars om de scan uit te laten voeren.