Over ons

Noord-Veluwe Bereikbaar brengt een duurzame en beter bereikbare regio een flinke stap dichterbij. Met een meerjarig programma bieden we oplossingen en voeren we maatregelen uit om slim en duurzaam reizen te stimuleren. We richten ons op een betere bereikbaarheid van de regio voor forenzen, bewoners en bezoekers. Daarbij is ook de bereikbaarheid van onze economische kerngebieden van essentieel belang.

Noord-Veluwe Bereikbaar helpt forenzen, bewoners, bezoekers en logistieke dienstverleners bewust te kiezen. Ook zorgen we als overheden voor de noodzakelijke randvoorwaarden voor de verschillende modaliteiten. Dit doen we samen met werkgevers, toeristische organisaties, logistieke dienstverleners, overheden en inwoners zelf in de regio Noord-Veluwe. Met een duidelijke focus op de doorstroming op de A28-corridor en daarmee ook op maatregelen die verder reiken dan de regio Noord-Veluwe.

De regiogemeenten

Het programma Noord-Veluwe Bereikbaar is – met ondersteuning van de provincie Gelderland – ontwikkeld door de acht regiogemeenten.

Ons team

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen van mobiliteit in Noord-Veluwe?

Voornaam*
Bedrijfsnaam*
Achternaam*
E-mail:*