Stap op de fiets met Noord-Veluwe

mei 20

Doe ook mee met Noord-Veluwe op de Fiets!

Stap op de fiets en ga de uitdaging aan samen met je collega’s. Meld je aan bij onze fietscommunity op Love to Ride en fiets je fit!

Fietsen is een leuke én makkelijke manier om je mentale en fysieke gezondheid te verbeteren en stress te verminderen. Tegelijkertijd zorgen we samen voor minder fijnstof en CO₂-uitstoot. Win-win!

Iedereen kan meedoen! Of je elke dag fietst of af en toe een ritje maakt, Love to Ride is voor iedereen leuk en toegankelijk. Stel persoonlijke fietsdoelen en doe mee aan onze challenges. Je maakt kans op frisse prijzen!

Enthousiasmeer je collega’s en maak je persoonlijke profiel aan bij jouw werkgever via: lovetoride.net/noordveluwe.

Lees hier de handleiding met een stappenplan om je aan te melden voor Love to Ride.

Wist je dat fietsende medewerkers fitter en productiever zijn? Daarnaast draagt fietsstimulering bij aan duurzame mobiliteit en een verbetering van de bereikbaarheid in de regio.
Marion PatistFietsregisseur Rij2op5

Noord-Veluwe op de Fiets is een integraal fietsprogramma uitgevoerd door: &Morgen (mobiliteitsadvies), rij2op5 (fietscampagne coördinatie en communicatie), Love to Ride (fietscommunity platform en app) en De Boom en Het Meer (going easy e-bike reserveringssysteem en e-bike aanbod).

Vragen?

Zet je vraag op de mail aan onze mobiliteitsmakelaar Tako de Jong, hij neemt zo snel mogelijk contact met je op!