Algemeen mobiliteitsadvies

apr 05

Steeds meer werkgevers gaan aan de slag met hun mobiliteitsbeleid. De één heeft ambities op het gebied van duurzaamheid, de ander wil vitaliteit stimuleren en weer een ander vindt aantrekkelijk werkgeverschap belangrijk. Wat voor jou de reden ook is, wij helpen je graag op weg. Met korte termijn maatregelen, maar ook met een compleet nieuw mobiliteitsbeleid. 

Aan de slag met jouw mobiliteitsbeleid? Bekijk dan hier alvast welke acties jou verder kunnen helpen.

Ontvang advies op maat

Eens sparren over de kansen en mogelijkheden voor jouw organisatie? Onze mobliteitsmakelaars staan voor je klaar!

Arbeidsvoorwaardencheck

De eerste stap is een stap terug: hoe ziet je huidige mobiliteitsbeleid eruit? Welke regelingen en voorzieningen zijn er voor jouw medewerkers? Doe een arbeidsvoorwaardencheck binnen jouw organisatie, om kansen en mogelijkheden scherp te krijgen. Benieuwd waar je staat vergeleken met andere organisaties? Download gratis onze benchmark met de gegevens van ruim 200 grotere bedrijven in Nederland.

Mobiliteitsanalyse

Waar wonen jouw medewerkers en hoever is dit van jouw organisatie vandaan? Hoeveel van jouw medewerkers wonen op maximaal 15 kilometer van jouw organisatie en hebben dus de potentie om hun woonwerkrit fietsend – of zelfs lopend – af te leggen? Check op basis van een mobiliteitsanalyse wat de reispotentie is van jouw medewerkers. Download hier het invultemplate van de analyse.

Medewerkerspeiling

Nu de algemene regelingen, voorzieningen en cijfers in kaart zijn gebracht, is het belangrijk om de mening en ervaring van jouw medewerkers boven water te krijgen. Hoe reizen jouw medewerkers normaal gesproken? En waarom reizen ze zo? Wat zijn de behoeften en wensen van jouw medewerkers? Stuur een korte vragenlijst uit en houd een aantal diepte-interviews voor een zo compleet mogelijk beeld.