Stap over naar hybride werken

mei 06

Wil je – op termijn – geld besparen, flink bijdragen aan CO₂-reductie en het welzijn van je medewerkers een boost geven? Ga dan nu aan de slag met hybride werken. Hoe? Met gratis advies op maat, zodat je snel en slim een plan maakt dat past bij jouw organisatie.

Aanmoedigen van thuiswerken

Veel werkgevers ervoeren de afgelopen maanden de positieve effecten van thuiswerken. Niet gek dus, dat veel organisaties ook na de coronacrisis thuiswerken willen blijven aanmoedigen en faciliteren. Maar hoe doe je dit slim? Veel werkgevers beschikken niet over de benodigde kennis en expertise om een goed thuiswerkplan te maken. De provincie Gelderland schiet werkgevers te hulp met thuiswerkvouchers, waarmee organisaties extern advies kunnen inwinnen bij het maken van een thuiswerkplan.

Hybride werken heeft de toekomst

Uit onderzoek blijkt dat de beste kans op behoud van een hybride vorm van werken een mix is van de juiste spelregels, faciliteiten, organisatiecultuur en motivatie. Door deze af te stemmen op de verschillende rollen en verantwoordelijkheden in een organisatie, vergroot de kans op succesvolle gedragsverandering. Ook het herzien van financiële vergoedingen voor reis- en werkkosten horen daarbij. Op www.zowerkthet.nl vind je hiervoor tips en voorbeelden.