Frisse Start September komt eraan!

aug 15
NL_CS22_Facebook_Twitter_8
15/08/2022

‘Frisse Start September’ komt eraan

Doe mee met de wereldwijde fiets challenge 

Jouw organisatie betrekken bij een leuke en toegankelijke challenge die medewerkers zal helpen op het gebied van vitaliteit, (werk) geluk en duurzaamheid? Doe mee aan de ‘Frisse Start September’ van Love to Ride. Deze challenge van een maand gaat niet alleen over wie de meeste kilometers fietst, maar vooral over het supporten en aanmoedigen van elkaar. Hoe meer mensen op de fiets stappen, hoe meer punten er te verdienen zijn en hoe meer kans op leuke prijzen.

Voor Frisse Start September maakt het niet uit of je elke dag fietst, of dat de fiets al jaren in de schuur staat. Bovendien is een ritje van 10 minuten al genoeg om mee te doen.

Fitter, gelukkiger, duurzamer

Na de zomer fris van start met jouw organisatie? Help jouw medewerkers in het zadel! Fietsen maakt medewerkers fitter en gelukkiger. Bovendien is het een duurzame manier van reizen. Kortom: goed voor jouw medewerkers, én voor jouw organisatie.

⚡️ Geef je fysieke gezondheid een boost – zelfs een ritje van 10 minuten geeft je immuunsysteem een boost en brengt je hartslag omhoog. Maak fietsen (weer) onderdeel van je dagelijks leven en ervaar alle voordelen!

🧠 Verbeter je mentale gezondheid, waardoor je je gelukkiger en meer verbonden voelt met je omgeving. Je bent zelfs minder vatbaar voor depressie!

🧡 Verminder stress en angst – elke vorm van fysieke activiteit is goed om stress te verminderen. Fietsen kan je helpen om je gedachten van een afstand te bekijken en geeft je de kans om rustig over dingen na te denken.

🌳 Maak positieve impact op het milieu – verklein je ecologische voetafdruk door te auto te laten staan.

Fiets mee samen met jouw collega’s

Meedoen aan Frisse Start September is ontzettend eenvoudig. Als onderdeel van de campagne ‘Noord-Veluwe op de Fiets’, kunnen organisaties in de regio Noord-Veluwe zelfs gratis een bedrijfsprofiel aanmaken op Love To Ride. Lees hier meer over op deze pagina.

Hoe jouw medewerkers mee kunnen doen aan de challenge?

  • Meld je gratis aan via lovetoride.net/noordveluwe
  • Registreer je fietsritten om punten te verdienen
  • Om nog beter te scoren kun je aanmoedigingspunten verdienen. Moedig je vrienden, familie en collega’s aan om zich aan te melden en fietsritten te registreren. Als ze jou als aanmoediger noemen, scoor je 50 of 100 punten!
  • Meer punten betekent meer kansen om mooie prijzen te winnen!

Fiets ook mee!

Meld je nu aan voor Frisse Start September en stap op de fiets!