Love to Ride actie stimuleert fietsen in Noord Veluwe

jun 26
26/06/2023

Love to Ride actie stimuleert fietsen in Noord Veluwe

Werknemers van Noord Veluwe hebben tijdens de Fiets naar je werk week deelgenomen aan de Love to Ride actie – een initiatief dat mensen aanmoedigt om meer te fietsen. Medewerkers uit de regio werden uitgedaagd om zoveel mogelijk fietsritten te maken door gebruik te maken van de Love to Ride app. Tussen de gemeenten die meededen werd gestreden voor de Gouden fietsbel.

Gemeente Nunspeet heeft tijdens de Fiets naar je werk week de gouden fietsbel gewonnen. Zij hebben tijdens de Fiets naar je werk week de meeste fietsritten gemaakt. We overhandigden de Gouden Fietsbel aan Marriët de Zwaan.

We willen iedereen bedanken die heeft meegedaan aan de actie. Door samen te fietsen heb je een bijdrage geleverd aan je eigen gezondheid en welzijn, maar ook aan het verminderen van CO2 in de regio en verbeteren van de bereikbaarheid.

Wil je ook (meer) fietsen?

Deze actie is afgelopen, maar het goede nieuws is dat je je nog steeds aanmelden voor het Love to Ride platform. Ontdek alle voordelen van fietsen. Het platform bied je verschillende uitdagingen, beloningen en een gemeenschap van gelijkgestemde fietslief-hebbers waarmee je ervaringen kunt delen en elkaar kunt inspireren.

Gratis advies op maat

Heb je vragen over fietsstimulering? Neem dan gerust contact met ons op. We staan voor je klaar om je gratis te ondersteunen met informatie en advies over fietsgerelateerde zaken.

Laten we blijven trappen en samen Noord Veluwe transformeren tot een fietsparadijs!