Noord-Veluwe op de Fiets

mei 06
fietsbanner
06/05/2021

Noord-Veluwe op de Fiets

Voel je het ook? Na de laatste verdwaalde sneeuwvlokken, komt de lente er nu echt aan! Langzaam worden de dagen langer en de zonnestralen warmer. Het voorjaar is dan ook het ultieme moment om te starten met fietsstimulering.

Regionale campagne voor werkgevers

Noord-Veluwe Bereikbaar ziet het liefst zoveel mogelijk forenzen op de fiets. Dat is niet alleen goed voor de bereikbaarheid van de regio en vermindering van de CO₂-uitstoot, het is ook goed voor je eigen vitaliteit en gezondheid. En wanneer is het nu een beter moment om op de fiets te stappen dan in het voorjaar? Om werkgevers te ondersteunen met fietsstimulering, start Noord-Veluwe Bereikbaar de regionale campagne: Noord-Veluwe op de Fiets.

Fietschallenges, een e-bikeprobeerpoule en prijzen

Wat je allemaal kunt verwachten van de fietscampagne? In elk geval genoeg uitdaging en energie! Zo kunnen medewerkers de strijd met elkaar aangaan tijdens fietschallenges en kunnen ze een week lang een e-bike uitproberen. Wat er allemaal nog meer binnen het programma valt? Lees het hier!

Eerste werkgevers starten in juni

Nog voor de campagnepagina live was, stonden de eerste werkgevers al op de stoep. Al in juni starten zij met de fietscampagne. Wil je met jouw organisatie ook aan de slag met fietsstimulering? Laat ons dan weten dat je interesse hebt in de campagne, dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op over de mogelijkheden.

Doe ook mee!

Meer informatie of direct aan de slag? Laat hier je gegevens achter en we nemen zo snel mogelijk contact met je op voor een eerste intakegesprek.